Køb for 500 kr, og få fri fragt til en Gls pakkeshop i Danmark

Om Bente Geil og Geilsk

Jeg hedder Bente Geil, er uddannet på Skals Håndarbejdsseminarium og bor nu i Silkeborg. Mit firma hedder Geilsk, fordi jeg har min egen og derfor geilske måde at gøre tingene på. Forskellige ord med ”sk” på kan fortælle mere om mit design og mine værdier. 

Mit design skal være atypisk. Det skal også indeholde anderledes teknikker, for jeg søger at gøre op med vores strikkeopdragelse: Hvad vi må, og hvad vi kan. Jeg søger en løsning på det, jeg vil med mit design, og styrer det dén vej i stedet for at lade designet styre af det, jeg kan. Jeg vil gerne opfinde nyt, og jeg ved godt, at det ikke kan lade sig gøre. I bund og grund er masken enten ret eller vrang, men det er alt det, der sker omkring den, som kan nytænkes.

Det skal være humoristisk. Det føles helt specielt, når humor og design er lige gode om det. Når jeg sidder og finder på et sjovt navn til en af mine modeller, og jeg tænker: Ja, selvfølgelig. Når mine modeller hedder det, de gør, er det, fordi de betyder noget for mig. De er ikke bare en trøje med knapper eller et nummer i rækken. Jo, forresten: Der er en enkelt, som hedder Nr 8. Der må godt være en undtagelse. Og det er der forresten også en, der hedder: Undtagelsen.

 

Det skal også være klassisk og dansk. Jeg designer efter klassiske regler. Ikke for meget af noget og gerne med en finesse, der kan passe. Jeg har et motto, som hedder: Hvad skal det til for, og hvad er egentlig meningen med det? Hvis jeg ikke kan give et svar, holder det ikke i strikkeretten, for jeg skal ikke gøre det, bare fordi jeg kan. Jeg er en del af den designånd, som kendetegner dansk strikdesign og dansk design i al almindelighed, og det er jeg stolt af.

Den lille mand i mit logo har fulgt mig, siden min ældste søn var omkring 3 år. Manden kigger på mig med sine uens øjne og sit glade smil og siger til mig, at det er da ok at være anderledes. Sådan vil jeg også gerne, at mit strikdesign skal være: Enkelt som den lille mands streg og alligevel med en drejning væk fra de gængse forestillinger om strik.

 

Bente Geil

Geilsk udvikler og sælger strikdesign sammen med garn og tilbehør.

I min webshop er det vigtigt for mig at give en god og nærværende købsoplevelse. Jeg er meget opmærksom på din ordre og søger at give dig det bedste produkt. Jeg henvender mig gerne, hvis der er noget ved din ordre, som ser forkert ud.

Som engrosfirma er det vigtigt for mig at give mine forhandlere de bedste betingelser for deres forretninger. Derfor prioriterer jeg at levere varerne hurtigt og gerne på samme tid. Jeg tager mig tid til at tjekke ordrerne og sender ikke i blinde, men er opsøgende hvis noget ikke ser ud til at stemme.


Med venlig hilsen
Bente Geil

Back to Top