Køb for 500 kr, og få fri fragt til en Gls pakkeshop i Danmark

Strik et sjal

Et strikket sjal er en lækker gave at give. Det er så hyggeligt at strikke, og det passer altid!
Nogle gange skal man vælge sjalsmønstre, der er lidt udfordrende at strikke, og andre gange er det rart med automatstrik. 

Et dejligt sjal er f.eks. Grib Garnet – det er det samme diagram, du gentager om og om igen, men det ser spændende ud og ligner noget, der er strikket i dominostrik. Sjaler er skønne at lune sig på en lidt kold sommeraften, men er jo også helt perfekte til en kold vinterdag, hvor man bare har lyst til at trække noget lunt op over snuden og skuldrene.

Sjalstrikkeopskrifter til erfarne og nybegyndere

En sjalstrikkeopskrift er et godt strikkeprojekt for både erfarne og nybegyndere. Et sjal er nemlig en god måde at lære forskellige strikketeknikker. I vores udvalg af sjalstrikkeopskrifter kan du strikke sjaler med hulmønster, striber, tabte masker og meget mere. Fordelen ved at strikke et sjal er også, at det altid passer i størrelsen, hvilket især er vigtigt hvis det skal gives som gave. Derudover kan det bruges hele året, så du behøves ikke tænke over, at det måske tager dig lang tid at strikke sjalet.

 

Lav et strikket sjal med mange funktioner

an bruges til mange forskellige ting. For det første kan sjalet bruges hele året, både til de kølige sommeraftener og de kolde vinterdage. Du kan bruge dit sjal til at varme dine skuldre derhjemme eller som en elegant detalje til et hverdagsoutfit. Mange anvender også sjaler som tæpper, f.eks. på stranden. Derudover kan det endda også bruges som tørklæde. Derfor kan det være en god idé at vælge farver, der passer til din jakke eller frakke.

Vælg mellem mange forskellige sjalstrikkeopskrifter

Da et sjal altid er et populært strikkeprojekt, har vi hos Geilsk et stort udvalg af sjalstrikkeopskrifter. I vores udvalg finder du sjaler med mange forskellige mønstre og farver. Alle opskrifterne kan desuden købes både som opskrift eller som strikkekit, der indeholder både garn og opskrift.

 

Hvis du ønsker at lave sjalet i en anden farve kan du derfor bare købe strikkeopskriften og vælge garnet ud fra vores udvalg af garn. De fleste af vores sjaler laves i Geilsk tynd uld, der er varmt og dejligt blødt at have på - det bliver endda endnu blødere efter vask. Du kan dog også finde sjaler lavet af Geilsk Tweed eller Geilsk bomuld og uld.

 

Vi har også et stort udvalg af poncho og tørklæde strikkeopskrifter, som også er flotte, varme og dejlig behagelige at have på. Disse er også gode projekter for både øvede og begyndere.

Back to Top