Køb for 500 kr, og få fri fragt til en Gls pakkeshop i Danmark

Strik en kjole

Strikkede kjoler er et hit. De er dejlige at have på, og du kan selv vælge lige den farve, som passer til dig. Her finder du sortimentet af strikkeopskrifter på strikkede kjoler til damer. Modellerne kommer i mange skønne faconer og farver. Velfærdsmodellen er særdeles populær, da den fåes i mange størrelser og kan varieres i en uendelighed.

Alle designs er udarbejdede af Geilsk, og der er både kjoler, som er nemme at strikke, og nogle som er for de lidt mere øvede. Strikkeopskrifterne her på siden er til voksne. Se under kategorien "Strik til børn", hvis du er på udkig efter børnestørrelser. 

Vælg mellem en kjolestrikkeopskrifter eller et kit

Hos Geilsk kan du vælge enten at købe en kjolestrikkeopskrift eller et helt kit, der indeholder både garn og opskrift. Hvis du allerede har garn er det altså nemt at købe opskriften, som du får tilsendt til din mail med det samme. Hvis du ikke har det ønskede garn, så bestil kittet, som vi sender til dig indenfor få hverdage. I webshoppen kan du også finde strikkepinde, projektposer og andet tilbehør til dine strikkeprojekter.

 

Strik en vinter eller sommerkjole

De fleste af vores kjolestrikkeopskrifter er lavet af forskellige typer Geilsk uld. Derfor egner de sig især godt som vinterkjoler. Kjoler der er lavet af Geilsk bomuld og uld eller af Geilsk tynd uld kan dog sagtens være en helårskjole. Disse er også dejlige at have på til arbejde, hvis man arbejder i et køligt kontor. Hvis du gerne vil stikke en mere kølig sommerkjole, så kan du anvende økologisk bomuld, der er meget køligere end uld. 

Vores kjole strikkekits indeholder ofte enten Geilsk tynd uld eller Geilsk bomuld og uld garn, der består af 55% uld og 45% bomuld. Begge disse typer garn er varme, behagelige og bløde at have på. De kan begge vaskes og bliver endda blødere efter vask. Begge materialer kan sagtens bruges til alle kjolestrikkeopskrifterne.

 

Imponer dine nærmeste med en strikket kjole

Uanset om du ønsker at strikke en kjole til dig selv eller en anden, så vil det altid være en fantastisk følelse at strikke en kjole. Når du går med kjolen vil du helt sikker få komplimenter af kollegaer, venner og familie, der vil være dybt imponeret - også hvis de ikke selv strikker. Med en af vores kjole strikkeopskrifter får du nemlig en kjole, der er flot og smart. Kjolerne er desuden meget forskellige, så du kan finde en kjole, der passer til enhver lejlighed.

Back to Top