Køb for 500 kr, og få fri fragt til en Gls pakkeshop i Danmark

Privatlivspolitik

Hos Geilsk opbevarer vi altid dine oplysninger fortroligt.
Ingen personlige oplysninger vil blive misbrugt eller solgt på nogen måde, hverken af mig eller en tredje part. De er udelukkende med til at sikre, at vi kan kommunikere sammen om at give dig det bedste produkt.

 

Dataansvarlig
Geilsk v/ Bente Geil (indehaver)
cvr: 30231392
Horsensvej 12, Salten
8653 Them

Personlige oplysninger bliver brugt til kundebehandling og bliver ikke videresolgt til 3. part.
Udarbejdet d. 28/5 - 2018.

Ordrehåndtering
Når du laver en ordre hos Geilsk, oplyser du os om følgende:

Navn
Adresse
Mailadresse
Telefonnummer

Vi bruger oplysningerne til at kunne håndtere og sende din ordre.

Oplysningerne bliver opbevaret i vores webshopsystem. De ligger samtidig også i vores fakturasystem. Vores faktura/regnskabssystem er www.economic.dk, som håndterer alle vores fakturadata omkring vores kunder. De er ligesom os beskyttet via Https secureserver. Det mest sikre system, der er til rådighed lige nu. Economic er vant til at håndtere data sikkert.

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, vi har på dig.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, opgiver du dit navn og din mailadresse. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, kommer dine oplysninger ind i en database. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet, men dine oplysninger vil stadig stå i databasen. Hvis du vil have slettet dine oplysninger helt,  skal du skrive til mig, så jeg kan slette dine oplysninger. Skriv til info@geilsk.dk. Du kan til en hver tid også få oplyst hvilke oplysninger, vi har liggende på dig.

Dine oplysninger bliver opbevaret hos Mailchimp, som er dem, jeg har valgt til at skrive mine nyhedsbreve hos. De er vant til at opbevare store mængder data. Mailchimp ligger også på en Https secureserver, for at opnå optimal beskyttelse.

Back to Top