GEILSK STRIKDESIGN, GARN & OPSKRIFTER

 Handelsbetingelser

Firma info
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Geilsk
Hagemannsvej 6C, 8600 Silkeborg
Tlf: 23 46 30 92 
CVR-nr: 30 23 13 92

Bank: Spar Nord regnr. 9101 456896 8625 

Geilsk er personligt ejet af Bente Geil

 

ORDREBEKRÆFTELSE
Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail. Har du ikke fået en ordrebekræftelse, kan det være fordi, bestillingen ikke er gået igennem, eller fordi du ikke har udfyldt din emailadresse korrekt.
Lige nu slåes vi med at Microsoft, som ejer mailadresser med yahoo.dk, hotmail.com, outlook.dk, og msn.dk, blokerer dem når vi sender ordrebekræftelser ud. Derfor får du ingen ordrebekræftelse før vi sender den manuelt.
Du vil hurtigst muligt modtage besked pr. e-mail eller telefon, hvis der skulle være problemer med levering (restordre eller udsolgte artikler).
Benyt venligst ordrenummeret fra ordrebekræftelsen ved henvendelser vedr. ordren.

 

BETALING
Kreditkort
Jeg tager dankort, Visadankort, Maestro, Jcb, Mastercard, American Express og Visa. Grafikken nederst viser hvilke kort, jeg accepterer.
Geilsk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis jeg ikke er i stand til at levere hele ordren, kan jeg reducere din betaling til den nye ordretotal. Jeg kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.
Paypal
Du kan betale med Paypal, hvis du har en konto. Den er nem at oprette og koster ikke noget.
Hvis jeg ikke er i stand til at levere hele ordren, kan jeg reducere din betaling til den nye ordretotal. Jeg kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.
Mobilepay
Fungere lige som kortbetaling, du skal bare bekræfte betalingen på din telefon.

 

LEVERING
Du kan vælge at få leveret med Postnord

Hvis du vælger Postnord kan din pakke spores og pakken bliver leveret hjemme hos dig. Det koster 40 kr.
Du kan vælge at få leveret som økonomibrev med Postdanmark
Vejer din ordre under 100 gr sender vi det med Postnord som økonomibrev. Vi kalder det her PostDanmark for at kunne skelne. Det koster mindre end 40 kr, men klik ja til de 40 kr, og vi nedskriver portoen manuelt, når vi ekspederer din ordre.  Der er ikke Track & Trace på og det kan tage 4-5 hverdage.
Levering udland
Der pålægges porto svarende til den faktiske udgift ved oversøiske forsendelser og forsendelser til udlandet. Disse forsendelser bliver sendt som Maxibrevpost, og portoen hertil fremgår af ordrebekræftelsen. Der er ikke Track and Trace på.
Afhentning
Du kan vælge at afhente, vi er her mellem 8-15, med mindre andet aftales.

 

Reklamation og garanti på inventar
Der ydes 2 års garanti efter dansk købelov på alle produkter.
Geilsk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men jeg forbeholder mig retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Geilsk.

Jeg tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

 

Retur
Du har 14 dages retur-/fortrydelsesret.
Varerne skal være ubrugte og returneres i original og intakt emballage, og evt. beskyttende emballage må ikke være brudt.
Der må ikke være generende lugt fra f.ex. husdyr eller røg.

Kontakt os venligst inden returnering af varerne for at lave en aftale.
Ønsker du pengene retur, vil det lette ekspeditionen, hvis du samtidig sender mig oplysninger om dit pengeinstitut. Jeg skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Jeg returnerer beløbet til din konto samme dag, jeg modtager varerne.

Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke tager varer retur, såfremt det drejer sig om tilbuds-/udsalgsvarer eller specialtilvirkede varer.

 

Back to Top