GEILSK STRIKDESIGN, GARN & OPSKRIFTER

Betaling og levering

Du kan både betale med dankort, udenlandske kort, Paypal og mobilepay.

 

MANGLENDE ORDREBEKRÆFTELSE
Hvis du ikke får nogen ordrebekræftelse kan der være 3 forklaringer på dette.

1. Du har skrevet forkert emailadresse, kontakt mig.

2. Du har brugt en Gmail emailadresse. Gmail synes Geilsk er noget værre noget, og ordrebekræftelsen ligger højst sandsynligt i din spamboks.

3. Ordren er ikke gået igennem. Øv, prøv igen eller kontakt mig.

4. Lige nu slåes vi med at Microsoft, som ejer mailadresser med yahoo.dk, hotmail.com, outlook.dk, og msn.dk, blokerer disse adresser, når vi sender ordrebekræftelser ud. Derfor får du ingen ordrebekræftelse, før vi sender den manuelt.

Når jeg har afsendt din bestilling, sender jeg dig en mail, så du kan begynde at glæde dig. Du skal endelig henvende dig, hvis den ikke kommer som forventet.

LEVERING
Du kan vælge at få leveret med Postnord

Hvis du vælger Postnord kan din pakke spores og pakken bliver leveret hjemme hos dig. Det koster 40 kr.
Du kan vælge at få leveret som økonomibrev med Postdanmark
Vejer din ordre under 100 gr sender vi det med Postnord som økonomibrev. Vi kalder det her PostDanmark for at kunne skelne. Det koster mindre end 40 kr, men klik ja til de 40 kr, og vi nedskriver portoen manuelt, når vi ekspederer din ordre.  Der er ikke Track & Trace på og det kan tage 4-5 hverdage.
Levering udland
Der pålægges porto svarende til den faktiske udgift ved oversøiske forsendelser og forsendelser til udlandet. Disse forsendelser bliver sendt som Maxibrevpost, og portoen hertil fremgår af ordrebekræftelsen. Der er ikke Track and Trace på.
Afhentning
Du kan vælge at afhente, vi er her mellem 8-15, med mindre andet aftales.

 

Back to Top