GEILSK STRIKDESIGN, GARN & OPSKRIFTER

 Moderskab

25.01.2014
 

Moderskab - hvad sker der for det?
Firmaet Geilsk arbejder næsten altid med et eller andet. Aldrig er der sådan rigtig ro, og det har jeg det måske også godt med.

I sidste uge havde jeg besøg af Frantz Howitz fra DK4 i 2 dage, hvor vi optog en masse til et portrætprogram. Det var rigtig spændende - ikke mindst at se hvordan mine ting kunne være interessante med fjernsynsøjne. Vi var bl.a. på Silkeborg Bad for at optage en hel formiddag, og jeg følte mig som noget af en prinsesse. Hvorfor, kan I se i udsendelsen :-) 

På Silkeborg Bad optog vi en sekvens med Moderskab, som er det nyeste skud på stammen. Moderskab er en trøje i mit nyeste garn, Hamp og uld. Den er strikket ovenfra og ned, med superflot halsudskæring og rygmærke. Rygmærket er et M for Mor - med alt det, vi kan overkomme som mødre, er vi helte, og helte går med rygmærker. I den forbindelse vil der i næste weekend på messen i Rødovre, blive doneret 50% af salget af denne model til Danmarksindsamlingen "Når mor mangler". Jeg håber på stort salg, så dette vigtige formål kan blive støttet rigtig godt. Sidste nyt - Vi kørte 10.000 ind på Danmarksindsamlingens konto, SUPER!
Modellen kan strikkes med og uden taljemarkering og uden. Den er topsmart i de store str også. Modellen ligger i str S (M) L (XL) Stor (X-Stor) 2X-Stor (3X-Stor) og kun i Geilsk Hamp og uld. Se mere her ...

 
Back to Top