GEILSK STRIKDESIGN, GARN & OPSKRIFTER

Springform

På lager
Varenummer: 2039
Fra DKK 190,00

Valgmuligheder

Kvinder 2X-Small X-Small Small Medium Large X-Large          
Brystmål  76 80 84 92 98 106          
Vingefang  152 152 152 152 152 152          

 

X-kvinder Stor X-Stor 2X-Stor 3X-Stor 4X-Stor 5X-Stor          
Brystmål 110 116 124 130 136 142          
Vingefang 154 154 154 154 154 154          

 

 Mænd Small Medium Large X-Large 2X-Large            
Brystmål  92 98 106 114 122            
Vingefang  156 160 164 168 172            

 

Børn 3 mdr ½ år 1 år 2 år 3 år 4 år 6 år 8 år 10 år 12 år 14 år
Brystmål  46 48 53 54 55 56 58 64 70 76 80
Centilong  74 80 86 92 98 104 116 128 140 152 156

  

 

Anbefal til dine venner
  • Beskrivelse
  • Fakta - Tynd uld
  • Fakta - Bomuld og uld

Spring ud i en ny form med denne vest.

Modellen er et lige stykke med kiler af løbemasker i siderne, og der skal hverken tages ind eller ud.
Strik frem og tilbage over de samme masker.

Vesten er strikket i omvendt glat - dvs ret på vrangsiden og vrang på retsiden. Der er rullekanter for oven og forneden, strikket med en speciel form for kantmasker.

Når du er færdig er der minimal syning på skuldrene.

En strikket vest med en tæt pasform.

Str.: 
S (M) L (XL) Stor
Færdig brystvidde : 
86 (94) 100 (108) 112 cm
Færdig længde: 
50 (50) 52 (54) 55 cm
Vejledende garnforbrug: 
3 (3) 4 (4) 5 ngl à 50 gr
Pindestørrelser: 
Rundpind nr 3, 60 cm
Strikkefasthed: 
10 x 10 cm = 26m x 34p i glatstrik med 1 tråd
Kvalitet: 
Geilsk Tynd uld, 288m/50gr, 100% uld
Info: 
I denne vare er der garn passende til den str. du vælger, og opskrift til alle størrelser
Str.: 
S (M) L (XL) Stor
Færdig brystvidde : 
86 (94) 100 (108) 112 cm
Færdig længde: 
50 (50) 52 (54) 55 cm
Vejledende garnforbrug: 
3 (3) 4 (5) 6 ngl à 50 gr
Pindestørrelser: 
Rundpind nr 3, 60 cm
Strikkefasthed: 
10 x 10 cm = 26m x 34p i glatstrik med 1 tråd
Kvalitet: 
Geilsk Bomuld og uld, 232m/50gr, 45% bomuld og 55% uld
Info: 
I denne vare er der garn passende til den str. du vælger, og opskrift til alle størrelser

Back to Top